Lion Cup, Luxembourg (kategori 4)

Lion Cup, Luxembourg (kategori 4)

10.-11.september 2016

Så blev det alvor ved sæsonens første udtagelsesstævne. 5 af klubbens landsholdskæmpere gjorde det helt fantastisk og hjemtog flere medaljer og fik mange vigtige sejre.

Sempai Frederikke Bjerring var flyvende i senior-klassen. Hun gik hele vejen til finalen og slog undervejs Melinda Mark og en dygtig hollænder der havde besejret Lina Wåglund. Men i finalen var kræfterne sluppet op og hun tabte knebent 2-3 til Mia Karlsson. Sølv blev det til.

Lion Cup 2016

Cecilie Scharff ryddede kadetpuljen og endte med guld. Al modstand blev fejet af banen, så nu er selvtilliden helt i top. Stærkt gået. Laura Scharff tabte desværre knebent sin første kamp til en modstander, Cecilie besejrede. Sempai Anna Enevoldsen, der lige er blevet kadet, gjordet det super flot og vandt 2 runder og sluttede i top 8.

Sempai Nikolaj Troest skulle bevise at han kunne fortsætte de flotte takter fra foråret. Det gik også virkeligt godt, han endte med bronze efter 3 sejre undervejs. Stærkt resultat.

Lion Cup 2016 frederikke

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz