Graduering december 2016

Graduering december 2016

Uge 49

I uge 49 løb årets sidste graduering af staben. Der var en rigtig god stemning, også en smule nervøsitet at spore.

I alt var der 66 elever der bestod deres graduering, rigtig godt gået til alle.

Særligt skal fremhæves Sempai Nikolaj Moelbak Troest og Sempai Emil Frovin Enevoldsen som begge nu er sortbælte 2. dan. De har altid trænet hårdt og ofte været flittige hjælpetrænere, meget stævne aktive, taget trænerkurser og altid været nogle gode forbilleder.

Et stort tillykke til alle. Her er de nye grader:

Nidan (2. dan):
Sempai Nikolaj Moelbak Troest
Sempai Emil Frovin Enevoldsen

1.Kyu:
Clara Birn
Josephine Christiansen
Helena Ridder
Maria Ridder

2.Kyu:
Lucas Lomholt
Alexander Daugbjerg
Karen Bitterhoff

3.Kyu:
Matthias Skov
Jimmie Villadsen
Jan Bitterhoff
Ronni Norring
Nikoline Laugesen

4.Kyu:
Magnus Møller

5.Kyu:
Clara Bitterhoff
Oliver Christensen
Sarah Gottlieb
Siv Gade
Carl Schrøder

6.Kyu:
Valdemar Daugbjerg
Erik Enevoldsen
Louis Gade
Mads Schwartz
Gustav Reimers
Marcus Rosenberg

7.Kyu:
Tobias Agdal
Valdemar Johnsen
Emily-Clara Blinkenberg
Mads Andersen
Anton Gadsbøll
Karl Bomholt
Clara Leth

8.Kyu:
Carolina Johansen
Sander Lindh
Zander Lomholt
Amanda Bader
Miklas Niebe
Molly Lohse
Sylvester Eriksen
Anette Slidsborg
Thorsten Johnsen
Maria Ladegaard

9.Kyu:
Frida Bodholt
Aksel Pihl
Olivia Lønborg-Andersen
Elias Wøidemann
Theodor Broch
Amanda Sandberg
Atlas Lumholtz
Nathaniel Mathisen
Daniel Slidsborg
William Poulsen
Andrea Laugesen

10.Kyu-2:
Sofus Lübecker

10.Kyu-1:
Julius Ejby
Carl Worsøe
Mikkel Sleimann
Fabian Wilson
David Mikkelsen
Alberte Brocks
Ruben Bastidas
Olivia Lomholt
Villads Andreasen
Rosa Bergerman
Storm Reynisson

 

Dragør Cup 2016

Klubmesterskab Itosu-Kai Karate Dragør 2016
Dragoer Cup 2016

Søndag d. 20. November var vores dejlige dojo rammen om årets Dragør Cup. Forældre, bedsteforældre og venner var mødt talstærkt op og bakkede op om alle deltagerne. Der blev klappet bravt til den officielle VM melodi, når der skulle kæmpes om medaljerne.

Cirka 50 af klubbens udøvere var mødt frem til denne traditionsrige dag. Dragør Cup som vi kalder vores klubmesterskab er kun for kyu grader og børn. Det giver sortbælter og voksne en mulighed for at lege dommere og officials samtidigt.

Det var en stor glæde at en del af vores gamle unge sortbælter elever var mødt frem for at dømme og gense hinanden. Det var som at få vores bortfløjende unger hjem igen. Pragtfuldt.

Lige så stor var glæden at en af vores grundlæggere Sensei Povl Strøbæk kom og overværede hele stævnet, for så til sidst at overrække Strøbæk og Waaben polaken. Pokalerne er opkaldt efter klubbens to grundlæggere: sensei Anne Waaben og sensei Povl Strøbæk. Pokalerne bliver uddelt til de 2 kæmpere som klarer sig bedst samlet i kata og kumite. Det var en stor ære for alle i klubben.

I år var der også kamp til stregen i alle puljerne. Der blev vist nogle fantastiske kataer og kæmpet hårdt til kumite kampene. Selv vore yngste udøvere kæmpede bravt til klappe kumite. Der blev heppet bravt fra tilskuerpladserne.

Det var ialt en dejlig dag for klubben, med nogle gode udøvere, tilskuer og officials/dommere.

Og en stor tak til forældregruppen for deres fantastiske og lækre bod.

Resultater fra 17. Dragør Cup 2016

Hvidbælter

Kata
Guld:          ANDREA LAUGESEN
Sølv:          OLIVIA LOMHOLT
Bronze:      ATLAS LUMHOLTZ
   Bronze:      MIKKEL SLEIMANN

Blå-og gulbælter

Kata
Guld:          MARKUS ROSENBERG
Sølv:          ZANDER LOMHOLT
Bronze:      SARAH GOTTLIEB
   Bronze:      MOLLY LOHSE

Grøn-og brunbælter

Kata
   Guld:          JOSEPHINE CHRISTIANSEN
Sølv:          KAREN BITTERHOFF
   Bronze:      MARIA RIDDER
   Bronze:      LUCAS LOMHOLT

Kumite
Guld:          ANDREA LAUGESEN
Sølv:          MIKKEL SLEIMANN
Bronze:      OLIVIA LOMHOLT
Bronze:      FRIDA BODHOLT

Kumite
Guld:          EMILY BLINKENBERG
Sølv:          MADS SCHWARTZ
   Bronze:      MARCUS ROSENBERG
   Bronze:      LOUIS GADE

Kumite
   Guld:          LUCAS LOMHOLT
Sølv:          JOSEPHINE CHRISTIANSEN
   Bronze:      ALEXANDER DAUGBJERG
Bronze:      KAREN BITTERHOFF

Vandrepokaler: bedste allround præstation 

WAABEN-POKALEN (blå/gul): MARCUS ROSENBERG

STRØBEK-POKALEN (grøn/brun): JOSEPHINE CHRISTIANSEN

Sponsorevent i karateklubben 2016

Sponsorevent i karateklubben 2016:

Vi har brug for hjælp fra Jer alle sammen med at samle penge ind til klubben.

 Sørg for at møde op til den daglige træning mandag 21.november og torsdag 24.november.

Til træningerne skal vi lave så mange karateserier som muligt (kata). Det foregår som en normal træning, hvor man møder op i gi og herefter guider trænerne eleverne.

Man har mulighed for at donere et valgfrit beløb til klubbens drift og aktiviteter og vi håber alle vil spørge i deres netværk om der er nogle som vil støtte vores sag.

Man kan betale via Mobilepay (31654132 – Tejs Damkjær), kontant eller ved bankoverførsel (konto 6508 3052989972).

Man udfylder blot en seddel som ligger oppe i klubben med underskrift (der er plads til mange J) som man derefter afleverer den i klubben.

Vintergraduering 2016

Vintergraduering 2016

Der er fællesgraduering i Bosatsu (hovedklubben i Valby) lørdag d.10.december. Adressen er Trekronergade 19A, 2500 Valby.

Der vil kun være fællesgraduering for dem som skal op til 5.kyu og højere. De lavere grader (hvidbælter, blåbælter og gulbælter uden streg) vil blive gradueret lokalt.

10:00 starter gradueringen – denne gang vil vi afprøve et nyt koncept så vi tager en grad ad gangen og kører den helt igennem til diplomer er uddelt – så næste grad osv. – tidsplan følger når vi har overblik over hvor mange som skal gradueres

For Mini-og Introholdet:
Der vil være graduering mandag d.5.december. Mødetidspunkt 17.00. Det koster 100,- (hvis man skal gradueres til det blå bælte koster det 200,-)

For Børne-og Voksenhold
Der vil være forgraduering tirsdag d.6.december for de høje grader (dem som skal have gult bælte med 2 streger eller højere).

Torsdag d.8.december vil der være graduering for de lave grader på børne-og voksenholdet.

Begge dage bliver klubben åbnet kl. 17.30 så man kan komme og varme op da vi starter kl. 18.00. Der er ingen normal træning i klubben disse to dage.

Instruktørerne vil fortælle alle eleverne på forhånd, om de må gå til graduering. Hvis man består sin graduering skal man selv købe bæltet samme sted som man køber sin gi. Skal der bare streg på bæltet fås farvet tape i klubben.

Det koster 200,- at gå til graduering. Husk at hvis man får lov til at gå til graduering skal der underskrives en gradueringsseddel og betales på dagen inden gradueringen/forgradueringen starter.

Er man forhindret i at komme skal man aftale en evt. alternativ plan med trænerne på forhånd – ellers skal man ikke forvente at blive gradueret!

Der kan betales kontant eller via Mobilepay (31 65 41 32 Tejs Damkjær)

Czech GP – Pilsen, Tjekkiet (kategori 4)

Czech GP – Pilsen, Tjekkiet (kategori 4)

 01.-02.oktober 2016

Det blev til 4 medaljer til klubben ved dette udtagelsesstævne i Tjekkiet. Organisatorisk var vi ikke helt tilfredse, da en del lister var blevet ændret efter de var offentliggjort. Dommerniveauet var også lavere end normalt, hvilket desværre gav en del forkerte flag og forkerte vindere…

Sempai Frederikke Bjerring viste igen stor styrke. I senior puljen vandt hun klart to runder hvorefter den tjekkiske VM-deltager Miskova ventede. Trods flot kata og stærk opbakning fra publikum tabte vi 2-3 til en dygtig modstander. Bronzekampen blev sikkert vundet. I ungsenior strøg hun i finalen med 3 gange 5-0 hvor der ventede en komet af en vietnameser, der er på europæisk turne for at forberede sig til senior VM senere på måneden. Sølv i denne pulje.

Czech 2016

Hos piger junior fik Cecilie Scharff en lidt skidt skæbne. Hun startede fint med at vinde 4-1 og så tabte hun 2-3 til finske Bess i en tæt kamp. Mod alles forventning gik Bess ikke i finalen og vi måtte nøjes med top 8. Laura Scharff havde derimod et flot stævne; hun vandt to runder 5-0 (blandt andet over Michella fra Gladsaxe) men tabte fortjent semifinalen til Vietnam. Bronzen blev vundet 4-1.

Hos piger kadet strøg Laura helt til tops. 4 runder og guld i klassen – helt suverænt. Cecilie tabte til en ringe schweizer på vores ulykkesareal desværre. Josephine Christiansen, som kun er 13 år, prøvede kræfter i denne klasse og det blev til 2 flotte sejre og en knebent tabt bronzekamp til Pi fra Allerød 2-3. Stærkt gået. I U14 klassen vandt hun en runde men tabte så ret uforståeligt i en kategori hvor hun helt sikkert havde fortjent medalje.

Sempai Nikolaj Troest havde ikke rigtigt held i sprøjten denne gang. I kadet vandt han en runde, hvorefter han tabte 2-3 til en klart ringere modstander. Det grønne areal var som forhekset for alle danskere begge dage. Der lå ellers en medalje og ventede på ham i den pulje. I junior puljen var lodtrækningen og niveauet imod ham, han tabte fortjent til belgiske Jess som desværre ikke dette år gik i finalen.

Karate 1 – Hamborg (kategori 6)

Karate 1 – Hamborg (kategori 6)

24.-25.september 2016

 

Sempai Frederikke Bjerring var med resten af verdenseliten samlet til et rekordstort felt på omkring 100 deltagere. I første runde ventede Egypten som vi tabte 1-4 til. Hun gik hele vejen til finalen så der var opsamling. Her vandt vi over en tysker og tabte så 1-4 til en italiener der fik bronze. Top 11 og flag mod to medaljetagere, det er et godt resultat med en svær lodtrækning.

 

Budo Nord – Kristianstad, Sverige (kategori 2)

Budo Nord – Kristianstad, Sverige (kategori 2)

 24. september 2016

Klubben høstede i alt 8 medaljer på 6 udøvere ved dette udmærkede, mindre svenske stævne.

Budo Nord 2016

Sempai Caroline Dalgård var på gulvet for første gang i efteråret. Hun gjorde rent bord i to klasser og smed kun et enkelt flag undervejs i sine 8 kampe. Guld i senior og guld i ungsenior.

Sempai Anne Enevoldsen vandt også alle sine 3 runder overbevisende og vandt guld.

Hos drenge 13 år kæmpede vores to udøvere sig vej til finalen hvor Lucas Lomholt vandt guld og Alexander Daugbjerg sølv.

Hos pigerne måtte både begge vores udøvere strække våben overfor Josefine Andersen denne gang. Det blev til sølv til Karen Bitterhoff og bronze til Josephine Christiansen.

I holdkata tabte Lucas, Alexander og Karen til et hold ret unge svenskere…den havde vi set gå vores vej. Det blev stadig til sølvmedalje.

Banzai Cup, Berlin (kategori 3)

Banzai Cup, Berlin (kategori 3)

17.-18.september 2016 

Sempai Nikolaj Troest var klubbens ensomme kriger ved dette stævne, som på grund af dårlig organisering og dommerniveau er blevet fravalgt som udtagelsesstævne. Han gjorde det igen super flot, tabte kun undervejs til en lokal helt og endte med endnu en bronzemedalje.

Banzai Cup 2016

 

 

Lion Cup, Luxembourg (kategori 4)

Lion Cup, Luxembourg (kategori 4)

10.-11.september 2016

Så blev det alvor ved sæsonens første udtagelsesstævne. 5 af klubbens landsholdskæmpere gjorde det helt fantastisk og hjemtog flere medaljer og fik mange vigtige sejre.

Sempai Frederikke Bjerring var flyvende i senior-klassen. Hun gik hele vejen til finalen og slog undervejs Melinda Mark og en dygtig hollænder der havde besejret Lina Wåglund. Men i finalen var kræfterne sluppet op og hun tabte knebent 2-3 til Mia Karlsson. Sølv blev det til.

Lion Cup 2016

Cecilie Scharff ryddede kadetpuljen og endte med guld. Al modstand blev fejet af banen, så nu er selvtilliden helt i top. Stærkt gået. Laura Scharff tabte desværre knebent sin første kamp til en modstander, Cecilie besejrede. Sempai Anna Enevoldsen, der lige er blevet kadet, gjordet det super flot og vandt 2 runder og sluttede i top 8.

Sempai Nikolaj Troest skulle bevise at han kunne fortsætte de flotte takter fra foråret. Det gik også virkeligt godt, han endte med bronze efter 3 sejre undervejs. Stærkt resultat.

Lion Cup 2016 frederikke

Kaizen Open (kategori 2)

Kaizen Open (kategori 2)

 03.-04.september 2016

10 medaljer på 11 udøvere – 7 guld, 1 sølv og 2 bronze. Endnu et velafviklet stævne arrangeret af vores søsterklub i Kolding. Stævnet rammer fint på talentcenterniveau, hvor der typisk er god modstand, selvom klasserne ikke er så store i de lidt ældre rækker.

Guld sempai Frederikke Bjerring senior

Guld sempai Frederikke Bjerring ungsenior

Guld Cecilie Scharff kadet

Guld Josephine Christiansen 12-13 år

Guld sempai Reinosuke Kusano 12-13 år

Guld holdkata 14 år+ (sempai Nikolaj, Laura, Cecilie)

Guld holdkata 10-13 år (Lucas, Alexander, Karen)

Sølv Laura Scharff kadet

Bronze Karen Bitterhoff 12-13 år

Bronze Alexander Daugbjerg 12-13 år

Stort tillykke til alle