Sydhavspokalen (kategori 1)

Nykøbing Falster 19.september 2015

Drenge 11 år lave grader: her kom Alexander flot fra start med 2 sejre. Han tabte så semifinalen til den senere guldvinder men vandt sikkert bronze med 5-0. Lucas strøg igennem til finalen med 5-0, 3-2 g 4-1 hvor han tabte til svenske Victor. En ren gentagelse fra sidste år. Drengene gør det super godt, vi arbejder primært med at ramme topniveauet hver gang både til træning og til stævner.

Drenge op til 11 år åben: Alexander vandt første runde men blev så slået ud. Lucas fandt igen flot vej til finalen hvor han denne gang fik et enkelt flag mod svensken….dobbelt sølv og stort tillykke – det må være moderens drømmekage 🙂

Sydhavscup 2015

Piger 12-13 år lave grader: Karen vandt første runde, men tabte desværre semifinalen i en tæt kamp. Hun vandt dog bronzekampen sikkert.

Piger 12-13 år høje grader: Josephine lavede et par skønhedsfejl i dag og fik aldrig kusanku dai til at køre…hun afgav derfor et par flag men var alligevel stærk nok til at nå finalen..her tabte hun knebent 1-2.

Piger 12-13 åben: Her gik Karen bare efter at vinde en enkelt kamp. Hun vandt 2 runder, kom i opsamling, vandt den første og tabte så bronzekampen 1-2. Fem runder er super flot i dette stærke felt. Sempai Anna lavede en super kusanku dai og startede med at slå Josephines banemand 3-0 i første runde. Så skulle unshu prøves af….den gik fint men alligevel tabte vi lidt uforståeligt. Øv. Josephine viste storform og vandt fem runder og gik hele vejen til en sej guldmedalje. Stærkt.

Piger kadet høje grader: Helena startede med 5-0 og tabte så til den senere sølvvinder. Bronzekampen blev tabt med mindst mulig margin 2-3. Maria 2-3 i første runde men fightede sig til 2 sejre i opsamlingen før hun tabte bronzekampen 1-4. To top 5 placeringer og en form der er opadgående.

Piger kadet åben klasse: her var det svært for pigerne. Maria fik en enkelt sejr mens Helena måtte strække våben i første runde.

Drenge kadet åben klasse: sempai Emil vandt solidt sine 2 runder på vej til finalen, hvor han tabte 1-4 til den lokale favorit, som vi må indrømme har rykket en del på det sidste…en flot sølv.

Budo Nord Karate Open (kategori 2)

Kristianstad, Sverige 05.september 2015

Sempai Frederikke Bjerring havde valgt at tage til Sverige i sidste øjeblik for at få et par runder på gulvet inden hun skal slås med de store navne til karate 1 i Tyskland og senere efterårets udtagelsesstævner.

Det gik forrygende, med 3 sikre sejre i både junior og senior blev hun dobbelt guldvinder.

Hun fik endda afprøvet sin nye kata, Paiku. Sempai Frederikke ligner en der i den grad er parat til U21 VM i Indonesien senere på året, hvor hun er udtaget. Stor tillykke.

Kaizen Open (kategori 2)

Kolding 05.-06.september 2015

Sempai Melina Kazakidis strøg til tops og vandt guld efter 4 sejre i kadetklassen. To af runderne vandt hun 5-0 og hun afgav en enkelt flag til både den nye landholdskæmper, Matilde, og i finalen til Monique fra Silkeborg (der var sidste års vinder).

Sempai Anna Enevoldsen fik også guld i klassen 12-13 år. Hendes første modstander trak sig og derefter vandt hun tæt 3-2 i både semifinalen mod Josephine fra Greve (tidligere Gladsaxe) og mod Stephanie fra Gladsaxe i finalen.

Anna guld Kaizen

Sempai Emil Enevoldsen fik en flot sølvmedalje i kadetpuljen som var præget af overraskelser (ligesom sidste år). Han gik igennem til finalen med tre sikre sejre. I finalen tabte han tæt 2-3 til Mads fra Glostrup som var særdeles godt kørende i år.

Sempai Nikolaj Troest trak korteste strå i en hård, øverste del af kadetpuljen. Han mødte August fra Gladsaxe som han traditionelt ligger tæt på (de skiftes til at vinde og tabe). Denne gang tabte vi, men var sikre på opsamling. August tabte så senere til Mads, hvilket ingen vist havde set komme. Thomas Bundgaard fra Goodarzi slog så senere August i bronzekampen for at gøre det hele endnu mere kompliceret….så desværre alligevel ingen opsamling denne gang.

Graduering Juni 2015

Stor sommer graduering i Itosu-Kai Karate Dragør.

D. 18-06-2015 og 20-062015 afholdte Itosu-Kai Karate Dragør sommerens store graduering. Der blev virkelig gået til stålet og alle præsterede sit bedste. Udover dette var der også 5 dan gradueringer. Vi ønsker alle et stort tillykke med de nye grader og alle en rigtig god sommer. Følgende er blevet gradueret:

10. kyu -1
Kevin Kjær
Siena Johnsen
Sander Lindh
Anton Gadsbøll
Clara Leth
Mads Andersen
Oscar Brinch
Jacob Rahbek
Emily Blinkenberg
Julius Badsgaard
Rasmus Ladefoged
Sofia Rahbek
Valdemar Alstrup-Berentzen
Emily Hansen
Valdemar Johnsen
Mathilde Tornell
Mia Bomholt
William Kunkel
Adam Ørtoft
Tobias Agdal
Maja Sejersen
Emily Arnstein
Karl Bomholt
Hektor Dydensborg

10. kyu-2
Carolina Johansen

9. kyu
Gustav Reimers Dyhl
Louis Eklund Gade
Mads Løvendahl Schwartz
Marcus Rosenberg
Hans Christian Glynstrup

8.kyu
Brian Eklund Petersen
Erik Enevoldsen
Sarah Gottlieb Herche
Carl Gustav Schröder
Emil Bryde Schwartz
Oliver Palmer Christensen
Siv Eklund Gade
Marcus Brorson Hagenflindt
Jacob Rattleff
Valdemar Daugbjerg
Carl Flak-Lauritsen
Clara Bitterhoff
Andreas Snoer
Geert Vallentin
Simon Rattleff

6. kyu
Oskar Gadsbøll
Shendrina Rusiti
Nikoline Laugesen

5. kyu
Lucas Lomholt
Alexander Daugbjerg
Michael Daugbjerg
Natalie Hesselberg
Jimmie Villadsen
Mathias Skov
Thomas Jannerup
Jan Bitterhoff
Victoria Thurau
Karen Bitterhoff

Shodan
Anna Enevoldsen

Nidan
Caroline Dalgård
Frederikke Bjerring
Kimi Maria Schwartz

Sandan
Jan Løfquist

Dangrader

Gladsaxe Cup (kategori 2)

Gladsaxe 30.-31..maj 2015

Det blev til i alt 18 medaljer ud af 26 starter ved dette års Gladsaxe Cup som primært tiltrækker de lavt graduerede, da klasserne er gradsopdelt. I de yngste aldersgrupper var klasserne slået sammen, da der ikke er så mange højt graduerede. En anden løsning kunne være at man lod de lave grader være for sig selv og så måske lavede klasser som hed 10-11 år med høje grader? Tak til coaches sempai Rikke og sempai Frederikke samt fotograferne Henrik Troest og Thomas Jannerup

Gladsaxe Cup 2015

Guld
Victoria Veidiksen (junior)
Anna Enevoldsen (12 år)
Marcus Johnsen (12 år)
Josephine Christiansen (12 år)

Sølv
Sempai Melina Kazakidis (kadet)
Sempai Nikolaj Troest (kadet)
Sempai Emil Enevoldsen (kadet)
Holdkata (Frederik/Nikolaj/Emil)
Maria Ridder (13 år)

Bronze
Shendrina Rusiti (kadet)
Lucas Lomholt (10 år)
Karen Bitterhoff (11 år)
Oskar Gadsbøll (13 år)
Emil Schwartz (12 år)
Clara Birn (13 år)
Jan Bitterhoff (+45 år)
Jimmie Villadsen (+35 år)
Michael Daugbjerg (+35 år)

tetet

Bushido Open (kategori 2)

Helsingborg, Sverige 09.maj 2015

21 starter havde klubben til dette svenske stævne som desværre på ingen måde organisatorisk leverede varen. Sportsligt gik det fint, vi endte med 17 medaljer og vores mastere gjorde sig i den grad bemærket. Tak til Winie, Henrik og Michael for hjælp til stævnet. Rygtet siger at vi stadig har en pengepræmie på 1.000 SEK til gode…

Bushido1

Guld
Jimmie Villadsen * 2
Sempai Melina Kazakidis
Sempai Nikolaj Troest
Holdkata (Emil/Nikolaj/Frederik)

Sølv
Michael Daugbjerg *2
Karen Bitterhoff

Bronze
Jan Bitterhoff * 2
Anna Enevoldsen
Josefine Christiansen
Holdkata (Anna/Josefine/Karen)
Lucas Lomholt
Marcus Johnsen
Sempai Emil Enevoldsen
Sempai Nikolaj Troest

Bushido2

Danmarksmesterskaberne (kategori 3)

Klubben sluttede som samlet nr.4 i statistikken med 6 guld, 5 sølv og 5 bronze. Og det på trods af skader hos 2 af vores landsholdsfolk kort tid inden DM. Også gode indsatser fra dem som ikke endte på medaljeskamlen.

Kai Lundager pokal (bedste allround udøver):
– Sempai Frederikke Bjerring – kæmpe tillykke

DM1

Danmarksmestre 2015:
– Sempai Christopher Rohde senior kata
– Sempai Frederikke Bjerring senior kata
– Sempai Caroline Dalgård ungsenior kata
– Holdkata senior (Sempai Rikke/Caroline/Frederikke)
– Josephine Christiansen kata 12 år
– Sensei Tejs Damkjær kata +35 år

Sølv:
– Sempai Caroline Dalgård senior kata
– Sempai Frederikke Bjerring junior kata
– Sempai Melina Kazakidis kadet kata
– Holdkata børn (Anna/Josephine/Karen)
– Alexander Daugbjerg kata 10 år

DM2

Bronze:
– Sempai Nikolaj Troest kata kadet
– Sempai Emil Enevoldsen kata kadet
– Anna Enevoldsen kata 12 år
– Holdkata børn (Clara/Helena/Maria)
– Oliver Christensen kata 9 år

Top 5:
– sempai Malik Helal kata +45 år
– Victoria Veidiksen kata junior
– Frederik Fuhs kata kadet
– Sempai Frederikke Bjerring kumite junior +59 kg
– Clara Birn kata 13 år
– Anna Enevoldsen kumite 12 år
– Josephine Christiansen kumite 12 år

Nordiske Mesterskaber (kategori 3)

Reykjavik, Island 11.april 2015

Denne gang havde klubben 4 udøvere med til NM. Sempai Lukas var desværre ude med en skade, han var ellers klar favorit. Sverige havde rykket siden sidst og det blev både til sejre og nederlag. Vi endte med 2 guld og 2 sølv.

NM Christopher

Senior kata mænd: sempai Christopher fik forsvaret sit mesterskab i overlegen stil. Først 4-1 over Felix Falk fra Sverige med Paiku, herefter 5-0 over Island med Annan. I finalen slog han Jesse Enkamp fra Sverige med 5-0 med sin nye kata Papuren. Stort tillykke.

NM holdkata

Senior kata kvinder: sempai Caroline vandt sikkert de første 2 runder 5-0 over Island og Norge med Annan og Nipaipo. I semifinalen ventede dygtige Joanna Högström fra Sverige. Hun blev besejret 4-1 med Chatan Yara Kusanku og så var målsætningen egentlig opfyldt. I finalen fik vi fyret en virkelig god Paiku af og gav favoritten Mia Karlsson kamp til stregen. Vi tabte 2-3 i en kamp der kunne have gået begge veje. Tillykke med sølvet og debuten i seniorklassen til NM. Sempai Rikke fik vist ikke rigtig ramt den rigtige dommersammensætning: hun vandt først 3-2 over Island med Annan og afgav højest uventet fik 2 flag. Så tabte vi 1-4 til Mia (Suparinpei) som var dygtig men lavede en kæmpe balancefejl. I bronzekampen tabte hun igen lidt uventet 2-3 til Nea fra Finland med sin Chatan Yara Kusanku. Nogle gange er det bare op ad bakke…

Junior kata piger: sempai Frederikke havde en revanche til gode mod Lina Wåglund fra Sverige som har vist klasse internationale resultater det sidste halve år. Men vi tog hende 3-2 i første runde med Annan (ny taktik). Herefter var det 5-0 over Norge med Chatan Yara Kusanku og 4-1 i finalen med Suparinpei over Alexandra Löwenadler fra Sverige, der ellers er blevet ret dygtig.

Holdkata senior kvinder: her havde pigerne set frem til at knuse Sverige. Norge mødte ikke op så vi var direkte i finalen. Vi viste en virkelig stærk Anna, bunkai sad ikke helt i skabet og så endte det hele med at vi tabte 1-4 og måtte nøjes med sølv. Næste år…

 

Senior EM (kategori 7)

Istanbul, Tyrkiet 19.-22.marts 2015

Klubben stillede med 4 udøvere til dette års mesterskab i Tyrkiet.

Sempai Christopher Rohde Skotte gjorde det igen

Første 2 runder blev klaret med 4-1 og 4-1 over Slovakiet og Belgien. Så ventede vores onde ånd, Yakan fra Tyrkiet som vi tabte til sidste år i bronzekampen. Denne gang var vi på hjemmebane, så vi regnede ikke at kunne vinde. Derfor smed vi en joker på bordet, i form af ny kata: Papuren. Den er lang og svær men ikke helt indarbejdet og ses sjældent til stævner. Den var derfor optimal i sådan en kamp. Vi tabte som forventet og krydsede nu fingre for opsamling. Det lykkedes for Yakan at komme i finalen. I opsamlingen vandt vi 5-0 over Schweiz med et lille sats, da vi gerne ville gemme Suparinpei. I bronzekampen ventede sidste års guldvinder fra Italien, Busato. Vi tabte desværre 0-5, vi mente nok at et par flag ville have været fortjent, men sådan gik det ikke.

Målsætning var opnået, da top 5 kvalificerer os til European Games i Baku til juni. Kæmpe tillykke.

Senior EM

Sempai Caroline Dalgård havde trukket Polen i første runde. Vi tog bedste kata: Chatan Yara på gulvet, men det rakte desværre ikke. God erfaring med hjem, jo flere gange man står i det selskab, jo bedre rustet bliver man.

Holdkata: sempai Rikke, sempai Frederikke og sempai Caroline. I denne pulje var der kun 10 hold tilmeldt og der var ingen lette kampe at spotte på forhånd. Tyrkiet i første runde var en hård draw så vi tog gojushisho på gulvet, da vi vurderede at der var bedre chancer i opsamlingen. 0-5 og da tyrkerne gik i finalen, ventede Kroatien som også er dygtige. Her brugte vi unshu og følte selv at vi i dele af kataen var på niveau. Vi tabte 0-5 og Kroatien fik senere bronze. Vi er blevet en stor del bedre end sidste år, så det tegner godt for fremtiden.

Senior EM piger 2015