2010

11. Dragør Cup 2010
21.november
Lavt graduerede
Kata:
Guld Lukas Ekkert
Sølv Victor Søndergaard
Bronze Anders Hagelin og Melina Kazakidis

Kumite:
Guld Emma Meinertz
Sølv Maria Rosenhagen
Bronze Nikolaj Troest og Victor Søndergaard

Højt graduerede
Kata:
Guld Caroline Dalgård
Sølv Frederikke Bjerring

Kumite:
Guld Frederikke Bjerring
Sølv Caroline Dalgård

WAABEN-POKALEN: VICTOR SØNDERGAARD
STRØBEK-POKALEN: CAROLINE DALGRÅD

______________________________________________________
Stockholm Open 2010
06.november
Adskillige udøvere og forældre havde fundet vej til Stockholm denne weekend. Stævnet markerede for mange årets sidste stævne. Det var et stort internationalt stævne med 600 deltagere fra 16 lande.

Frederikke Bjerring 12 år: var overlegen i kata og fik fortjent guld efter 4 gange 3-0. I kumite vandt hun første runde 8-0 men tabte anden kamp i en lidt spøjs dommeraffære. Der var desværre ingen opsamling men hun kan trøste sig med at modstanderen senere vandt guld.

Sempai Johannes Samsom kadet: fik sammen med Andreas og flere andre dygtige danskere kamp til stregen i en hård pulje med dommerne som bestemt ikke var dansker-venlige. Alligevel fik han tilkæmpet en flot bronzemedalje i den åbne klasse.

Sempai Andreas Ekkert kadet: måtte efter en lang og succesfuld efterårssæson lidt skuffende nøjes med en top 8 placering. Det kan dog nævnes at han slog guldvinderen fra dan-klassen 3-0 i den åbne klasse.

Sempai Cecilie Bjerring kadet: havde en rigtig god dag og endte med at vinde sølv i dan-klassen og guld i den åbne klasse. Rigtig flot. Nu venter junior-klassen…

Sempai Rikke Linck kadet: vandt en flot guldmedalje i dan-klassen (3-2 i finalen) og måtte nøjes med bronze i den åbne klasse da hun tabte 2-3 til en finne i semifinalen efter et par fejl. Hende og sempai Cecilie var uden sammenligning de bedste i klassen.

Sempai Thomas Noringriis senior: var med i skrapt selskab. I dan-klassen røg han ud til det svenske junior-es Sam Biranvand men tog så hævn over ham i den åbne klasse hvor det blev til bronze.

Sempai Per Bjerring master: havde størst succes i den åbne klasse hvor han vandt en runde og siden kom i opsamling og tabte 1-2 i bronzekampen.
______________________________________________________
Holstentor Pokal 2010
30.oktober

10_1
Sempai Thomas Noringriis, tabte første runde.

Sempai Cecilie Bjerring Guld, vandt første runde 3-0 med Nipaipo og vandt finalen 2-1 med Chatan Yara Kusanku.

Sempai Rikke Linck Guld, vandt  første runde 3-0 med Tomari Wanshu, 3-0 med Nipaipo og finalen med Kusanku Sho.

Sempai Andreas Ekkert Guld, vandt 4 runder 3-0.

Sempai Johannes Samsom , tabte første runde 2-1.

Lukas Ekkert Guld, vandt 4 runder 3-0, 2-1, 2-1, 2-1.

______________________________________________________
Trolde Cup 2010
23.oktober

10_2

Klubben stillede med 16 deltagere til dette mindre danske stævne. Der var 99 deltagere men det skulle hurtigt vise sig at være Dragør og Roskilde som dominerede kata og Ishøj som dominerede kumite.

Anna Enevoldsen 8-9 år: viste sin egen specielle udgave af pinan nidan men gik ikke videre. Gruppen var lille så det blev til bronze alligevel.

Sofus Thorndahl 8-9 år: tabte sin første kata men vandt den næste runde og derved bronze.

Alexander Uggerhøj 8-9 år: tabte desværre sin første runde med en ellers udmærket kata.

Alexander Thurau 8-9 år: vandt sin første kata men tabte herefter til klubkammeraten Victor og det gav ham bronze. I kumite var der kun 3 gruppen så de kæmpede alle mod alle. Alexander vandt begge sine kampe og guld.

Victor Søndergaard 8-9 år: gjorde rent bord i kata og fik guld. I kumite gik han direkte i finalen og tabte her til en bedre modstander så sølv og godkendt indsats til Victor.

Nikolaj Troest 10-12 år: var havnet i en svær aldersgruppe hvor han tabte første kata, vandt så første opsamlingskamp men tabte siden bronzekampen.

Emil Enevoldsen 10-12 år: led samme skæbne som Nikolaj. Vandt første kata men tabte så anden runde og bronzekampen efterfølgende. I kumite viste han meget stort kamphjerte og startede med at vinde første kamp. Kæmpede så uafgjort mod den senere guldvinder men tabte i forlænget tid. Bronzekampen blev også meget hård for Emil som fightede bravt men forgæves.

Lukas Ekkert 10-12 år: viste gode takter i kata hvor han startede med at vinde, tabte herefter knebent 1-2 til finalisten og vandt så bronzekampen.

Frederikke Bjerring 10-12 år: var havnet i den gode ende aldersmæssigt. Hun vandt suverænt guld i kata og måtte nøjes med bronze i kumite efter lidt tvivlsomme dommerpræstationer. Procedurefejl er svære at tilgive 🙂

Christian Dalgård 13-14 år: vandt første kata og tabte siden til sempai Johannes. I bronzekampen tabte han 1-2 mod en god udøver fra Roskilde. I kumite vandt han sikkert sine 2 kampe og fik en længe fortjent guldmedalje. Godt gået.

Caroline Dalgård 13-14 år: gjorde rent bord i kata og fik en varmende guldmedalje. I kumite tabte hun først til danmarksmesteren men sikrede sig derefter bronze.

Sempai Johannes Samsom 13-14 år: kæmpede sig vej til finalen i kata hvor han lidt ufortjent tabte 1-2. Sølv blev det til og lidt points på kontoen.

Sempai Andreas Ekkert 13-14 år: vandt 2 runder i kata og tabte så desværre 1-2 mod en kæmper fra Roskilde. Vandt siden bronze i opsamlingen.

Sempai Rikke Linck 15+ år: vandt 3 gange 3-0 og fik flot guld i kata. Der er ikke mange som kan matche hendes fysik og power. Flot gået.

Sempai Victor Cordes senior: vandt sikkert 2 runder og tabte siden finalen til en bedre modstander 🙂 Sølv og godt gået.

Sempai Thomas Noringsriis senior: vandt også de første 2 runder overlegent og sluttede af med at besejre sempai Victor i finalen med en en god suparinpei.

______________________________________________________
North Bohemia GP 2010
16.oktober

Elitegruppen havde igen i år valgt dette tjekkiske stævne som deres fælles efterårsudflugt med deres respektive familier. Vi havde en fantastisk hyggelig tur og stævnet i Usti Nad Labem var en god ramme. Stævnet er væsentligt sværere end de små tyske og svenske stævner men alligevel under de sværeste ungdomsstævner som Budapest Open og Austrian Junior Open.

Lukas Ekkert 12-13 år: lavede en rigtig fin pinan yondan men som forventet var det ikke nok til at gå videre da Lukas kun er 5.kyu. Men gode takter for fremtiden.

Christian Dalgård 12-13 år: er netop blevet udtaget til talentcenter i kata og det kan ses på hans udvikling. Hans kataer har fået en dejlig ro og stabilitet. Alligevel blev han lidt skuffende slået ud i første runde i kata og han havde heller ikke heldet med sig i kumite hvor han tabte første runde og siden opsamlingen. Præstationen rakte ellers til mere end resultatet. Det kommer måske næste gang.

Caroline Dalgård 12-13 år: lagde ud med at vinde sin første kata men tabte herefter. Det lykkedes ikke at komme i opsamling. Bad luck, idet hendes niveau klart var til top 8 eller medalje. I kumite var det samme mønster: 1 vunden og ingen opsamling. Her rakte det dog til top 8.

Frederikke Bjerring 12-13 år: var virkeligt godt kørende. I kata vandt hun 2 runder, røg i opsamlingen som hun ryddede og vandt dermed fortjent bronze. I kumite var hun overlegen og med 3 spektakulære sejre forsvarede hun sin guldmedalje fra sidste år. Kæmpe tillykke.

Sempai Johannes Samsom kadet: har rykket sine kataer op til et stabilt højt niveau. I et skrapt felt vandt han første runde men det blev desværre endestation. En hæderlig top 8 placering som lugtede af mere…

Sempai Andreas Ekkert kadet: har haft en næsten flyvende efterårssæson. Lige som vi troede at landsholdsudtagelsen var højdepunktet hiver han 5 sejre op af lommen og napper guld foran en masse dygtige tjekkere. Stærkt gået.

Sempai Rikke Linck kadet: lavede en sjælden balancefejl som kostede hende videre deltagelse. Ærgerligt da niveauet klart var til finaleplads.

Sempai Cecilie Bjerring kadet: vandt første runde men tabte så lidt besynderligt anden kamp. Hun vandt herefter første opsamlingskamp og skulle så kæmpe bronze. Den lå lige til højrebenet. Desværre valgte hun at forkorte Chatan Yara Kusanku en smule. Det opdagede dommerne og bronzen glippede desværre. Dyre lærepenge…men så kan man glæde sig over lige at være blevet 2.dan.

Sempai Christopher Rohde junior: mødte en dygtig tjekke i et meget hårdt felt. Tabte lidt overraskende 1-2 og vandt derefter opsamlingen og fik bronze. Ikke helt fortjent men første kata var stik imod sædvanen også kun 99% skarp…

Sempai Thomas Noringriis senior: her var feltet meget stærkt besat da tjekkiet nok er østeuropas bedste katanation. Mødte guldvinderen fra German Open og tabte. Vandt herefter næste runde og tabte så bronzekampen med en ellers virkelig god suparinpei. Top 8 er også bestemt godkendt.

Sempai Stig Ekkert master: endte desværre udenfor placering men leverede ellers 2 gode kataer, hvor specielt bassai dai må fremhæves. Med en lidt anden lodtrækning kunne han godt have hevet en sejr i land.

Sempai Per Bjerring master: startede med at kvitttere for sin nidans graduering med at vinde første runde. Tabte herefter næste runde og desværre også bronzekampen. Udmærket indsats.

Tak for en god tur – sensei Tejs og sempai Mia
______________________________________________________

Czech Open
2.oktober

Christopher Rohde: Guld ved Czech Open i junior klassen (kata) hvor han i et meget stærkt besat felt blandt andet besejrede den forsvarende europamester fra Belgien. Samtidig sølv i senior klassen. Nu er jeg ikke historiker men jeg tror man skal lede meget grundigt for at finde et bedre dansk kata resultat både i junior og senior klassen…

______________________________________________________
Budapest Open
26.september

Sempai Cecilie, sempai Rikke og Frederikke stillede op til Budapest Open. Frederikke var først på gulvet, i en stærkt besat klasse, med Kusanku dai og tabte 0-3 til en meget dygtig Ungarer, der også stillede op i kadet og vandt guld. Både sempai Cecilie med Bassai dai  og sempai Rikke med Seienchin tabte begge knebent 1-2 i  ligeværdige kampe, der kunne have gået begge veje.

Frederikke vandt sin første kumite kamp 5-4 og tabte næste 0-1 og endte hermed i top 8.

_____________________________________________________

Resultater fra Adidas Cup
Tre Guld og en Sølv ved Adidas Karate Cup

af Stig Ekkert

18 september, 2010, Kristiansstad,  Sverige

Der er kortere til Kristiansstad end til Nykøbing Falster. Måske ikke på triptælleren men inde i hovedet – altså mentalt. Disse tanker blev klarere og klarere på vej hjem i bilen mens meter efter meter af solid svensk asfalt forsvandt under køleren på hjem i solnedgangen med kurs mod Danmark efter en god dag i det østlige Skåne. Adidas Karate Cup er nok det mest veltilrettelagte stævne vi har deltaget i. Dette ikke kun fordi det overraskende skete – at tidsplanen holdt – men også fordi der ikke var megen spildtid og lange taler og indmarcher og fælles præmieuddeling som afslutning når alle helst ville have været decennier af kilometer fra kamparealerne og den tynde kaffe og de slatne hotdogs i hallens cafeteria. Helt rationelt var stævnet delt op i børn om formiddagen og fra og med kadetter efter klokken tre. Indvejning og indtjekning skulle ske inden 14 – så når vi kunne vente med at forlade Dragør til 11.30 var der både sovet ud, gået med hunden(det nåede vi så ikke alligevel, men det er en anden historie) og med en hjemtur – oven i købet med pokaler i bagagen – så man kunne nå både en pizza i Dragør og leje ’Full Metal Jacket’ hos Blockbuster – ja så er der tale om en helt igennem dejlig dag. Skal man være en brokkerøv er eneste kritikpunkt, at der ikke var opsamling – men i stedet to bronzemedaljer. Det kan føles lidt ærgerligt  – og dyrt – kun at få én kamp, hvis man er rejst langt og taber første runde til den lokale hero – men når det er sagt – hu hej hvor det gik. Frederikke og Per var taget i forvejen og indtjekningen var overstået da vi kom – fedt. Bare spise pastasalaten og så ned og varme op.

Frederikke Bjerring indledte på fornem vis med Kusanku dai, vandt også næste runde nu med Bassai dai, og i finalen tabte hun knebent til den svenske guldvinder. I kumite er Frederikke pludselig kommet op blandt nogle velvoksne piger og det kræver nok en ekstra målrettet indsats nu hvor løvehjerte ikke længere spiller så stor rolle – alligevel vandt hun nemt første kamp 3-1, men i næste kamp, hvor hun aldrig kom rigtigt i gang, tabte hun knebent med 0-1. Tillykke med kata sølvmedaljen – god vind med kumite projktet.

Landsholdskæmperne sempai Rikke Linck og sempai Thomas Norringriis levede begge op til favoritværdigheden og tog guld i hhv kadet og senior klassen.

Thomas indledte med Gojushiho, derefter Unshu og Nippaipo i semifinalen – som var den moralske finale – og kørte suværent finalen hjem med Suparempai.

I kadetklasen for hhv drenge og piger viste Rikke og sempai Andreas Ekkert deres stævnedebut med Tomari wanshu, som de begge gjorde rent bord med. Rikke valgte derefter Nippaipo, fulgt af hendes stærke Kusanku sho mod Cecilie Jensen fra Nykøbing og vandt sluttelig finalen suværent 4-1 med Kusanku dai. Flot som sædvanligt.

Andreas slog endelig igennem i Kadetklassen, hvor fysikken tidligere på året i den ny klasse har gjort at resultaterne har ladet vente lidt på sig. Han er en af de yngste i klassen, men nu giver målrettet træning og bedre fysik samt ikke mindst Cecilie Bjerrings eminente træning pludselig pote.

Hans anden kata var en stærk Kusanku sho mod en rimelig overkommelig modstander – og så var der finale. Finalen skulle stå mod overraskelsen – i det mindste for danskerne – Kevin Olsson fra Sverige. Kevin Olsson havde udraderet Solrøds store talent Kristian Andersen, som trods en solid præstation måtte se sig slået af den svenske kæmper. I finalen lavede svenskeren i forrygende Unchu i Shotokan udgaven med 360 grader spring, hvor han nåede mindst 2 meter i vejret. Simpelthen flot. Alligvel var der ikke tvivl hos dommerne om sejren da Andreas opførte Nippaipo med kraft, udstråling og indlevelse så alle bare måtte bøje sig. Nu skal han bare kæmpe mod dybere tyngdepunkt så er der med hans nye voksne stil for alvor banet for vejen frem.

Sempai Johannes og sempai Victor havde ikke heldet med sig den dag i Sverige, men leverede begge en solid indsats, hvor marginen desværre gik til modstanderen. Selvom det er ærgerligt på dagen så husk nu det gamle ord ”U can’t win ’em all”
______________________________________________________

Den første del af 2010 mangler desværre pga nedbrud på hjemmesiden.

______________________________________________________
Sydhavspokalen 2011.
04.jun

19 deltagere var taget til Falster på denne alt for varme sommerdag. Resultatet af anstrengelserne var 4 guld, 3 sølv og 5 bronze. Stævnet indeholdt kun kata, som var opdelt i 3 slags puljer: lavt graduerede kyu, højt graduerede kyu og åbne klasser. Kyu-klasserne kørte med dobbelt opsamling således at alle deltagere var sikret mindst 2 kampe.

10-5.kyu

 • Piger op til 9 år: Anna Enevoldsen lagde ud med at vinde 2 runder med pinan shodan. I semifinalen gik hun desværre i stå og tabte. I bronzekampen tabte hun til en bedre modstander men kan være meget stolt af sin 5.plads.
 • Drenge op til 9 år: Theodor Uggerhøj tabte første runde og her savnede vi lidt saft og kraft. Det fik han bygget på i opsamlingskampen men røg desværre ud. Fin indsats ellers i 2.runde.
 • Drenge 10-11 år: Andri Tomassen stillede op til sit første stævne. Han vandt første runde men tabte herefter efter et par gode kataer i et skrapt selskab. Emil Enevoldsen vandt første runde og røg dernæst ud til klubkammeratenAlexander Uggerhøj som vandt sine 3 første runder og endte på en fornem 5.plads efter at have tabt til endnu en klubkammerat, Nikolaj Troest, som med 4 flotte sejre endte med sølv om halsen. Sofus Thorndahl gik uimponeret til værks mod de mere rutinerede drenge og sluttede blandt de 8 bedste (ligsom Emil) efter 2 indledende sejre. Alexander Thurau tabte første runde men ryddede så pænt op i opsamlingen med 3 sejre og fik en flot bronze.
 • Piger 12-13 år: Emma Meinertz var med til sit 2.stævne men er kun 9.kyu så der var ikke de store forventninger til hendes resultat. Hun tabte første runde til en modstander med mere kime. Det prøvede Emma at forbedre og det lykkedes fint idet hun vandt opsamlingen og fik bronze. Tillykke.

4.-1.kyu

 • Drenge 10-11 år: Victor Søndergaard var lige netop røget over i den ”svære” kyu-pulje. Men han er yderst kompetent og vandt en meget flot guld i en lille, men hårdt besat pulje med 2 tætte sejre. Tillykke

Åbne klasser

 • Drenge op til 11 år: Her var drengene kommet i menneskehænder; det lykkedes desværre ikke for Emil, Nikolaj eller Alexander T at vinde andet end erfaring i denne pulje. Alexander U vandt første runde og sluttede i top 8 og Victorvandt 2 runder, tabte dernæst, og vandt siden bronze. Godt gået.
 • Piger 12-13 år: sempai Frederikke Bjerring havde en sjælden medaljeløs dag. Hun vandt første runde men tabte så 1-2 til den senere sølvvinder. Hun vandt så en opsamlingskamp men tabte desværre bronzekampen og endte på den utaknemmelige 5.plads.
 • Piger kadet: sempai Caroline Dalgaard er blevet rigtig dygtig og hun startede med at vinde 3 runder. Så tabte hun knebent 1-2 til den altid skrappe Frederikke Madsen fra Nykøbing. Bronzekampen tabte hun desværre på et areal hvor Dragør absolut ingen foræringer fik J. Sempai Rikke Linck strøg igennem til finalen med 4 sejre. Også hun må se sig besejret i finalen til Frederikke. Der var vist også delte meninger om den dom…
 • Drenge kadet: Sempai Andreas Ekkert og sempai Johannes Samsom var begge i topform men led samme skæbne; at tabe til Søren Schiødt fra Roskilde efter hh. 2 og 1 inledende sejre. I opsamlingen trak sempai Andreas det længste strå og fik bronze. Sempai Johannes blev nummer 5. På det anden side af kamptræet viste sempai Christian Dalgaard storform og med 2 sejre stod han i finalen. Som den eneste af de 3 Dragør-folk lykkedes det ham at tage flag mod Søren som endnu ikke er besejret. Endnu..
 • Piger Junior: Sempai Cecilie Bjerring fik en dejlig guldmedalje efter at have besejret blandt andet Tatjana fra Roskilde og Emilie fra Nykøbing undervejs. Stort tillykke efter 3 meget stærke kataer.
 • Mænd senior: Sempai Victor Cordes løb med en fornem bronze. Efter 2 sejre tabte han til en kæmper fra Taifu og vandt herefter bronzekampen over Kristian Andersen fra Solrød. Flot gået. Sempai Thomas Noringriis var urørlig denne dag. 4 sikre 3-0 sejre på stribe og en sikker guldmedalje bare lige for at cementere at DM-guldet ikke var tilfældigt.
 • Kvinder senior: sempai Cecilie gentog præstationen fra junior. 4 sejre som kulminerede i endnu en 2-1 sejr og dygtige Emilie. Dobbelt guld J

______________________________________________________
DM  Senior og ungsenior 2011.
21.maj

Dette års DM var henlagt til Glostrup Idrætshal som viste sig at være en glimrende ramme for stævnet. Klubben stillede med 5 deltagere – ingen af dem kom tomhændede hjem.

Sempai Victor Cordes har før været meget stævneaktiv og er efter et par års fravær kommet tilbage til klubben. I ungsenior kata havde han en fin lodtrækning og han startede med at besejre 2 kæmpere fra hh. Dokan og Glostrup 5-0 med Seipai og Seienchin. I semifinalen ventede landsholdskæmperen Nicky fra Gladsaxe som ventet var en for stor mundfuld og sempai Victor havde derfor valgt at benytte en lidt dårligere kata (Kusanku Dai) for at gemme Nipaipo til opsamlingen. I bronzekampen mødte han en kæmper fra Greve og slog ham flot 5-0. Lige efter bogen. I senior-klassen tabte han 1-4 til en kæmper fra Gladsaxe og var dermed ude.

Sempai Cecilie Bjerring stillede op som senior trods sine kun 16 år. Hun gik frisk til fadet og vandt først 5-0 over Dina fra Glostrup med Nipaipo, herefter 5-0 over Louise fra Københavns Karateklub med Annan. I semifinalen mødte hun suveræne Anne-Sofie der lige er blevet nr. 9 til senior EM. Sempai Cecilie tabte med unshu og gemte hermed Chatan Yara Kusanku til bronzekampen hvor hun vandt 5-0 mod Maria fra Nykøbing. En bronze efter samme taktik som sempai Victor.

Sempai Christopher Skotte Rohde havde også valgt at prøve kræfter med seniorerne selvom han kun er junior. Lodtrækningen sagde Hanning i første runde, dvs. vores førstevalg til seniorpladsen. Hanning vandt selvom sempai Christopher helt sikkert viste omverdenen at Hanning ikke skal føle sig sikker på noget. Herefter ryddede han pænt op i opsamlingen: 5-0 over Nicky, 5-0 over en kæmper fra Allerød og 4-1 i bronzekampen. Undervejs fik han vist kataerne: Annan, Chatan Yara Kusanku, Seienchin og Suparinpei.

Sempai Nicole Prevost lagde ud i med at kæmpe sig vej til kvindernes katafinale med en 5-0 sejr over Camilla Mundus fra Gilleleje med Tomari Bassai og bagefter 5-0 over Tatjana fra Roskilde med Nipaipo. I finalen tabte hun til Anne-Sofie med Gojushiho men kan være meget stolt af sin sølvmedalje efter et par års fravær på katasiden. Godt gået. I kumite hed klassen ungsenior +60 kg. Sempai Nicole vandt først overbevisende 3-0 over en pige fra Egedal. Da klassen var tyndt besat betød det finaleplads mod Louise fra Allerød. De to har mødtes mange gange og de sidste par år har det været til Louises fordel. I 2009 vandt hun bronze til U21-VM i Marokko så det var ikke hvem-som-helst. Sempai Nicole lagde dog et utroligt godt pres på Louise og havde kampen igennem det psykologiske overtag. Den ordinære kamp endte dog uafgjort og i forlænget kamp kom hun foran 2-0. Desværre udlignede Louise i sidste sekund med et spark til kroppen og så skulle dommerne votere. De besluttede enstemmigt at sempai Nicole havde været overlegen og hun kunne dermed kalde sig dansk mester igen efter at Louise tog tronen fra hende i 2010.

Sempai Thomas Noringriis vandt sikkert sine to første runder i ungsenior kata mod kæmpere fra Helsingør og Glostrup med Seienchin og Nipaipo. I semifinalen slog han Kenny fra Allerød 3-2 med Annan. I finalen ventede rivalen Nicky fra Gladsaxe. Efter 2 flotte kataer fra begge gik sempai Thomas af med sejren med cifrene 3-2 og vandt sin første DM-titel med kataen Suparinpei. Kæmpe tillykke. I senior kom han i semifinalen efter to gange 5-0. Her tabte han til Hanning og tabte efterfølgende bronzekampen til sempai Christopher 1-4.

Alexander U guld kata/DT kata

Sofus nr.5 kata/nr.7 kumite

Alexander T sølv kata/bronze kumite

Nikolaj DT kata/bronze kumite

Emil DT kata/nr.5 kumite

Victor nr.5 kata/guld kumite

Melina bronze kata

Emma guld kata/nr.5 kumite

Maria bronze kata/sølv kumite

Frederikke sølv kata/guld kumite

Christian sølv kata/bronze kata

Caroline sølv kata/sølv kata/bronze kumite

Johannes bronze kata/bronze kata

Andreas guld kata/guld kata

Rikke guld kata/guld kata

Daniel sølv kata/bronze kumite

Cecilie guld kata/sølv kata

Victor sølv kata/bronze kata

Nicole sølv kata/bronze kata/sølv kumite/bronze kumite

Thomas guld kata/sølv kata

Kimi guld kata/sølv kata

Per nr.5 kata/nr.5 kata

Malik sølv kata/bronze kata/guld kumite/bronze kumite