Czech GP (kategori 4)

Czech GP (kategori 4)

Pilsen, Tjekkiet 13.-14.okt 2018

6 landsholdskæmpere plus 1 talentcenterkæmper var taget til efterårets sidste udtagelsesstævne. Der var masser af dygtige russere, slovakker, tjekkere, polakker, belgiere, tyskere og schweizere at slås imod. Vi ryddede 2 klasser og hjemtog i alt 5 medaljer. Fantastisk godt gået.

Senior
Sempai Frederikke kom flot fra start med 2 sejre. Desværre tabte vi semifinalen 2-3 men tog sikkert bronzen i hus efterfølgende. Cecilie Scharff startede med at tabe 1-4 til en stærk russer. Hun kæmpede sig vej til bronzekampen hvor hun tabte til sempai Frederikke. Laura Scharff tabte knebent 2-3 til dygtige Bess fra Finland.

Ungsenior
Her klarede vi os fantastisk. Sempai Frederikke tog 4 sejre på stribe og fik guld. Cecilie strøg lige igennem til finalen og måtte her se sig besejret af sempai Frederikke som i senior. Laura endte med en bronze om halsen efter 5 runder. Sempai Anna Enevoldsen havde ikke heldet med sig i dag – hun fik 1 sejr og kom så i opsamling hvor hun tabte 2-3 og måtte nøjes med en top 8.

Junior
Sempai Anna tabte 2-3 i første runde. Sempai Josephine Christiansen gik hele vejen og fik guld efter 4 sejre. I finalen besejrede hun ingen ringere end den belgiske VM-bronzevinder, som hun havde tabt til i Berlin. Fantastisk skalp og kæmpe tillykke.

Kadet
Hos pigerne klarede sempai Josephine sig bedst med 2 sejre. Karen Bitterhoff vandt en enkelt runde og hos drengene tabte Lucas Lomholt første runde. Alle 3 røg ud med 2-3 – ærgerligt, men det betyder at vi sagtens kunne komme længere med lidt medvind.

Banzai Cup (kategori 4)

Banzai Cup (kategori 4) 

Berlin, Tyskland 29.-30. september 2018 

Klubben stillede med 14 deltagere til dette udtagelsesstævne. Vi havde en superhyggelig tur til Berlin med alle udøvere og forældre. Niveauet var tårnhøjt i børneklasserne, så her fik vi ingen medaljer – det vidste vi godt på forhånd, men det var lærerigt at skulle præstere under de uvante forhold og se, at der var højt til loftet. På landsholdssiden var resultaterne lidt blandet – vi endte med 3 medaljer i et felt hvor der var stærke tyskere, englændere, belgiere, hviderussere og svenskere. Tillykke til alle 

 Senior 
Her havde sempai Frederikke Bjerring ikke marginalerne med sig. Hun startede med at afvise svenske Smilla 5-0. Så satsede vi lidt med chatan yara og tabte 2-3 til en hviderusser, der tabte 2-3 i semifinalen – så ingen opsamling. 

Junior
Igen viste Laura og Cecilie Scharff høj klasse og storform, da de efter 4 indledende sejre stod i finalen overfor hinanden. Det blev Cecilie som for andet stævne i træk, trak det længste strå. Guld og sølv – kæmpe tillykke. Sempai Anna Enevoldsen ramte desværre en lidt mærkelig 2-3 kendelse og var derfor ude. Men hun har allerede sikret sig en værdifuld kategori 4-medalje fra Luxemborg, så hun er stadig flot kørende.  

Kadet
Sempai Josephine Christiansen havde en god dag. Hun strøg igennem til semifinalen, hvor den belgiske verdensstjerne, Younmi, ventede. Det lykkedes at tage et enkelt flag og bronzekampen blev sikkert vundet 5-0. Virkeligt stærkt at tage flag fra VM-bronzevinderen. Karen Bitterhoff startede med to stærke 5-0 sejre og tabte så kvartfinalen 1-4 og endte i top 5. Også et godt resultat. Lucas Lomholt ramte ikke dagen. Efter en sygdomsperiode måtte han nøjes med et 2-3 nederlag i første kamp. Det skal nok komme. 

U14 
Her klarede Siv Gade sig bedst. Hun vandt både med sin jion og sin rohai før sensei sprang bomben: du skal lave 3 forskellige – så du har 5 min til at gøre niseishi klar! Hun løste opgaven så flot men kunne ikke slå den dygtige danmarksmester, Sara Lippert, fra Greve. Top 8 blev det til. Nikoline Laugesen mødte en virkelig stærk hviderusser og måtte se sig besejret trods en flot kata. Sarah Gottlieb røg ud i første runde til den senere engelske guldvinder og kom så i opsamlingen mod endnu en stærk englænder, hvor hun desværre tabte. Men gode takter fra alle 3 piger. 

 

 U12 
Sejrsvante Molly Lohse gjorde det godt, men måtte erkende at der var forskel på dansk og internationalt niveau. Hun slog en dansk rival 3-2 i første runde. Så tabte hun til en dygtig belgier der gik i finalen. I opsamlingen vandt hun 2 stærke runder før hun meget knebent tabte bronzekampen 2-3 og endte i en top 5. Det skal fremhæves at selvom der var mange dygtige danske børn dernede, var hun den eneste som endte i en medaljekamp. Hos drengene tabte Anton Gadsbøll desværre tæt 2-3 til en dansk talentcenterkæmper. Nathaniel Mathisen startede med en 3-2 sejr og tabte derefter til den senere tjekkiske bronzevinder. Marcus Rosenberg vandt første runde, men tabte så til den tyske guldvinder. I opsamlingen rakte vores 3.kata desværre ikke til at gå videre. 

Lion Cup (kategori 4)

Lion Cup (kategori 4)

Luxembourg 21.september 2018

5 af klubbens landsholdskæmpere satte sit præg på det stærke internationale stævne i Luxembourg. Over 1000 deltagere fra 29 lande stillede til start. Pigerne viste virkelig høj klasse og mange fik afprøvet nye kataer, da stævnet blev brugt som optakt til Banzai Cup næste weekend.

Senior kvinder
I denne klasse var det hollandske Samantha, der på papiret var den stærke modstander. Hun ligger nr. 47 på verdensranglisten. Desværre lykkedes det ikke at besejre hende i år. Sempai Frederikke Bjerring kæmpede sig vej til kvartfinalen og tabte så med sin Anan dai 1-4 til Samantha. Derefter ryddede hun opsamlingen og fik fortjent bronze. Laura Scharff startede med 3 klare sejre, hvorefter hun tabte til Samantha og til sempai Frederikke i bronzekampen. En flot top 5 til Laura. Cecilie Scharff strøg med 4 sikre sejre til finalen hvor hun tabte til Samantha. En virkelig stærk sølvmedalje til Cecilie. Både hende og Laura fik afprøvet deres Kururunfa. Sempai Anna Enevoldsen var også tilmeldt senior for at få et par ekstra kampe. Det gik over al forventning – hun vandt 3 runder og tabte så i kvartfinalen uden chance for opsamling. Top 8.

Junior piger
Her dominerede Dragør puljen. Cecilie gik hele vejen og tog en stærk guldmedalje efter 4 sejre og kun 1 flag afgivet. Suverænt. Laura var endt på samme side som Cecilie og tabte til hende i semifinalen, men kom fint igen og vandt bronze. Sempai Anna kom også flot i finalen med 3 sejre og tabte her til Cecilie. Sølv. Sempai Anna fik afprøvet sin nye suparinpei og det lover godt.

Kadet piger
Sempai Josephine Christiansen have høje forventninger til sig selv i denne pulje. Det havde vi alle. Nogle gange flasker tingene sig bare ikke. Efter at have vundet første runde sikkert, tabte hun 2-3 med sin nye kata Chatan Yara Kusanku. Modstanderen gik i finalen og i opsamling tabte hun desværre 2-3 til bronzevinderen og måtte nøjes med en skuffende top 8. Øv, da hun klart havde niveauet til en finaleplads – næste gang skal taktikken være bedre.

Budo Cup, Ishøj

Budo Cup, Ishøj

18.august 2018

Flotte resultater og præstationer ved Budo Cup i Ishøj.
Stævnet var et puljestævne, dvs. man kæmpede alle-mod-alle i små puljer med typisk 4-5 i hver. Vinderen fik en flot pokal og der var medaljer til alle.

Puljevindere:
– Sempai Victoria 1 vunden kamp
– Marcus 4 vundne kampe
– Nathaniel 3 vundne kampe
– Molly 5 vundne kampe
– Daniel 3 vundne kampe
– Emily-Clara 4 vundne kampe 

2.pladser:
– Olivia 1 vunden kamp
– Ella 2 vundne kampe
– Anton 3 vundne kampe

Deltaget med stærke præstationer og vundne kampe:
– Alberte første stævne, stærkt gået
– Carl 1 vunden kamp
– Aksel 1 vunden kamp
– William 1 vunden kamp

 

Stort tillykke til alle

Swedish Karate Open (kategori 3)

Swedish Karate Open (kategori 3)

14.-15.april 2018

 10 medaljer fik klubben taget hjem ved forårets sidste udtagelsesstævne – 2 guld, 3 sølv og 5 bronze.

 

Guld
Josephine Christiansen – Kadet
Holdkata 10-11 år mix (Molly, Clara, Emily)

Sølv
Sempai Caroline Dalgård – Senior
Sempai Anna Enevoldsen -Kadet
Laura Scharff – Jjunior

Bronze
Cecilie Scharff – Junior
Laura Scharff – Senior
Emily Blinkenberg 11 år
Clara Leth 10 år
Molly Lohse 10 år

Deltaget
Karen Bitterhoff
Lucas Lomholt
Carl Schrøder
Marcus Rosenberg
Mads Andersen
Anton Gadsbøll

U21 EM Sochi, Rusland (kategori 7)

U21 EM Sochi, Rusland (kategori 7)

02.februar 2018

Klubben havde fået udtaget 3 kæmpere fra landsholdet. Det var en spændende og anderledes oplevelse at rejse til Rusland. Der var god stemning i hele truppen, og vi fik endeligt hul på bylden og begyndte at vinde runder på højeste niveau. Stærkt gået.

Josephine Christiansen var med til sit første store titelmesterskab for landsholdet. Hun stillede op i kadet-klassen og havde to nye kataer med til denne sæson. De kom begge på gulvet, en fantastisk debut. Hun lagde ud med heiku mod Azerbaijan. 5-0 en sikker start. Så ventede England, der havde været i bronzekamp både til EM og VM. Alligevel tog vi 2 flag mod hende og tabte knebent 2-3. Super godt gået – desværre blev det ikke til opsamling.

Cecilie Scharff havde trukket Spanien i junior – Europas stærkeste katanation. Cecilie gik uimponeret til opgaven og lavede en teknisk god papuren. Hun tog et enkelt flag, stærkt gået. Spanien gik hele vejen til finalen, så vi fik en chance til mod Tyskland i opsamlingen. Desværre endnu et 2-3 nederlag med anan, men flotte takter fra Cecilie.

Sempai Frederikke Bjerring deltog ved sit sidste U21 mesterskab denne gang. Hun har repræsenteret Danmark ved samtlige U21-mesterskaber de sidste 7 år. Vi turde ikke andet end at starte med stærkeste kata. Vi vandt sikkert 5-0 over Polen med anan dai. Så var det Tyskland, som er lidt en ond ånd for Frederikke. Desværre tabte vi 1-4. Tyskeren kom hele vejen til semifinalen, så det var en stærk modstander.